Study guides

Q: What is 7 quarters plus 43 cents?

Write your answer...

Submit

Related questions

10 quarters = 250 cents (25 x 10) 7 dimes = 70 cents (7 x 10) 250 + 70 = 320 10 quarters and 7 dimes equal 320 cents. In other words, $3.20 or 3 dollars and twenty cents.

43 7+12=19 19+24=43

34 + 43*7 = 335

3 quarters = 75 cents 4 dimes = 40 cents 2 nickles = 10 cents 7 pennies = 7 cents Total is 132 cents which is $1.32

3 quarters = 75 cents 7 dimes= 70 cents 3 nickels= 15 cents 8 pennies= 8 cents for a total of 168 cents or $1.68

43

The easiest way is to convert everything to cents first. - Seven nickels = 35 cents - Two quarters = 50 cents - so 7 nickels to 2 quarters is the same as 35/50, or 0.7 as a decimal number.

A quarter is equal to 25 cents. A dime is equal to 10 cents. A nickel is equal to 5 cents. Therefore, 7 quarters 2 dimes 2 nickels is equal to (7 x 25) + (2 x 10) + (2 x 5) = 205 cents or $2.05.

7+7+7+7+7+7+7/7=43 7 times 6=42 plus 1 whole=43

43.

43

14 quarters plus 7 quarters = 21 quarters= 5 and a quarter (1 quarter is 1 fourth)

a dollar and 95 cents

x=7

Two quarters, two nickels, three pennies

It is: 3/4+2/7+1/8 = 65/56

22 plus 3 times 7 is equal to 43.

2 quarters + 7 nickles + 1 penny

7*25 + 3*10 + 3*5 = 200 cents, or $2.20

7 + 4z = 437 + 4z -7 = 43 - 7 4z = 43 - 7 4z = 36 z = 9

60 cents, 39 dimes, 0 quarters, 1 half = $5. 65 cents, 31 dimes, 3 quarters, 1 half = $5. 70 cents, 23 dimes, 6 quarters, 1 half = $5. 75 cents, 15 dimes, 9 quarters, 1 half = $5. 80 cents, 7 dimes, 12 quarters, 1 half = $5 there are other combination as well with nickels etc

Two quarters, two dimes, two nickels, and one penny.

three quarters = 75 four pennies = 4

eight dollars and 72.05 cents

If 5n + 8 = 43, then n = 7